Σαλάτα με καρπούζι και ρόκα
Τα κομμάτια καρπουζιού ταιριάζουν υπέροχα με τη ρόκα και το τυρί ενώ το στυμμένο λεμόνι με το ελαιόλαδο προσθέτουν μια έξτρα πινελιά γεύσης.
Υλικά
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ξύσμα από 1 μεσαίο λεμόνι
- Χυμός από 1 μεσαίο λεμόνι
- Ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 5 κούπες ρόκα
- 2 κούπες κύβοι καρπουζιού
- 1 κούπα τυρί φέτα, τριμμένο
Εκτέλεση
Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, μια πρέζα αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τη ρόκα και το καρπούζι και ανακατέψτε. Προσθέστε τη φέτα και τον δυόσμο και ανακατέψτε ξανά, απαλά.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment