Ελληνική σαλάτα με τόνο
Συνταγή:
- 2 κεσεδάκια τόνο, στραγγισμένα
- ½ κούπας ντοματίνια
- ½ κούπας αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- ¼ κούπα ελιές Καλαμών
- 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα ρίγανης, ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- Ανθό αλατιού
- Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Τοποθετείστε όλα τα υλικά σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατέψτε απαλά. Δοκιμάστε και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.thekitchn.com/
(Image credit: Lauren Volo)
Leave a comment