Ελληνική σαλάτα με τόνο

Ελληνική σαλάτα με τόνο

Συνταγή:

  • 2 κεσεδάκια τόνο, στραγγισμένα
  • ½ κούπας ντοματίνια
  • ½ κούπας αγγούρι, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
  • ¼ κούπα ελιές Καλαμών
  • 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα ρίγανης, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • Ανθό αλατιού
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Τοποθετείστε όλα τα υλικά σε ένα μεσαίο μπολ και ανακατέψτε απαλά. Δοκιμάστε και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι, αν χρειάζεται.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.thekitchn.com/

(Image credit: Lauren Volo)


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published