salad ·
Caprese σαλάτα με ντομάτα
Τοποθετείστε στα ανοιχτά μέρη την φρέσκια μοτσαρέλα, τον βασιλικό και το βαλσάμικο. Ένα υπέροχο συνοδευτικό για πιάτα με ψάρι.
Υλικά
- 4 μεσαίες ντομάτες
- 85 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες – περίπου 16 κομμάτια
- 16 φρέσκα φύλλα βασιλικού
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. τριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. glaze βαλσάμικου
Εκτέλεση
Τοποθετείστε τις ντομάτες σε ένα ξύλο κοπής. Κάντε 8 κοψίματα σε κάθε ντομάτα, αλλά όχι ολόκληρες. Μεταφέρετε τις ντομάτες σε ένα ξύλο κοπής. Γεμίστε κάθε ντομάτα με μοτσαρέλα και βασιλικό. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και glaze βαλσάμικου.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment