Σαλάτα με σπανάκι, κατσικίσιο τυρί και παντζάρια

Το dressing καλύπτει υπέροχα τα πράσινα λαχανικά.

Υλικά:

 

Εκτέλεση

Τρίψτε τα παντζάρια και κόψτε τις άκρες τους. Τοποθετείστε τα σε μια κατσαρόλα και καλύψτε με νερό. Βράστε και χαμηλώστε τη θερμοκρασία. Καλύψτε και σιγοβράστε μέχρι να είναι τρυφερά για 30 -60 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το νερό και αφήστε τα να κρυώσουν. Ξεφλουδίστε τα παντζάρια και κόψτε τα σε κομμάτια 2,5 εκ.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το ξύδι, το μέλι, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέστε σιγά σιγά το λάδι μέχρι να ενωθούν.

Τοποθετείστε το σπανάκι σε ένα μπολ. Περιχύστε με το dressing και ανακατέψτε. Γαρνίρετε με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και καρύδια. Αν θέλετε, προσθέστε λίγο παραπάνω πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by hCaptcha and the hCaptcha Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post