Σαλάτα με σπανάκι, κατσικίσιο τυρί και παντζάρια

Έχει γεύση Χριστουγέννων αλλά είναι κατάλληλη για όλο τον χρόνο. Η βινεγκρέτ, καλύπτει υπέροχα τα πράσινα λαχανικά.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Τρίψτε τα παντζάρια και κόψτε τις κορυφές του κατά 2,5 εκ. Τοποθετείστε σε ένα ταψί και καλύψτε με νερό. Βράστε τα παντζάρια. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία, καλύψτε και σιγοβράστε μέχρι να είναι τρυφερά, για 30 – 60 λεπτά. Αφαιρέστε από το νερό και αφήστε τα να κρυώσουν. Ξεφλουδίστε τα παντζάρια και κόψτε τα σε κομμάτια 2,5 εκ.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε τη βινεγκρέτ, το μέλι, την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά.

Τοποθετείστε το σπανάκι σε ένα μπολ. Πασπαλίστε με dressing και καλύψτε. Γαρνίρετε με τα παντζάρια, το τυρί και τα καρύδια. Αν θέλετε, πασπαλίστε λίγο επιπλέον πιπέρι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post