«Σπασμένη» σαλάτα με αγγούρι, λεμόνι και κύμινο

Χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να βγάλουν την υγρασία, να κρατήσουν τις γεύσεις και να δημιουργήσουν μια υπέροχη σαλάτα. Σερβίρετε ως ένα υγιεινό συνοδευτικό πιάτο.

Υλικά

Εκτέλεση

Τοποθετείστε τα αγγούρια σε ένα ξύλο κοπής και καλύψτε με χαρτί κουζίνας ή μια καθαρή πετσέτα. «Σπάστε» τα με ένα βαρύ δοχείο. Κόψτε τα σε κομμάτια και στραγγίστε τα σε ένα σουρωτήρι. Πασπαλίστε με αλάτι και ανακατέψτε. Αφήστε τα να κάτσουν για 10 λεπτά.

Την ίδια ώρα ενώστε χυμό λεμονιού, λάδι, κύμινο και πιπέρι σε ένα μεσαίο μπολ.

Ξαναστραγγίστε τα αγγούρι. Στεγνώστε τα με μια πετσέτα. Προσθέστε τα στο μπολ με το dressing και ανακατέψτε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.eatingwell.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post