Σαλάτα με ντομάτα, βασιλικό και ροδάκινο
Υλικά
- ½ μικρά κόκκινα κρεμμύδια, σε φέτες
- 1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- Ανθός αλατιού και πιπέρι
- 450 γρ. ντομάτες
- 450 γρ. ροδάκινα ή νεκταρίνια
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ¼ κούπας φύλλα βασιλικού
- 50 γρ. τυρί φέτα τριμμένα σε κομμάτια
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το κρεμμύδι και το ξύδι με ¼ κ.γ. αλάτι. Αφήστε το για 5 λεπτά.
Κόψτε τις ντομάτες και τα ροδάκινα σε φέτες και τοποθετείστε τα σε μια πιατέλα.
Προσθέστε το λάδι στο μείγμα κρεμμυδιού και ρίξτε το στα φρούτα. Στη συνέχεια, γαρνίρετε με βασιλικό, φέτα και μαύρο πιπέρι.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment