Σαλάτα με ψητές κόκκινες πιπεριές και κουκουνάρι
Υλικά
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
- 1/8 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
- 1 ½ κ.γ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη
- 2 κούπες με μείγμα πράσινων λαχανικών
- 2 κούπες με baby σπανάκι
- ½ κούπα ψητές κόκκινες πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες
- 2 ½ κ.σ. ψητά κουκουνάρια
- 2 κ.σ. τυρί φέτα, τριμμένο
Μέθοδος
Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τον ανθό αλατιού, το κόκκινο πιπέρι και την ρίγανη σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε. Προσθέστε το mix από σπανάκι και λαχανικά και ψητές πιπεριές. Ανακατέψτε απαλά για να ενωθούν. Γαρνίρετε με κουκουνάρι και φέτα και απολαύστε!
Πηγή: https://www.cookinglight.com/
Leave a comment