Σαλάτα με ραπανάκια, καρότα και κόλιανδρο
Υλικά
- 680 γρ. ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
- 680 γρ. μεσαία καρότα, σε λεπτές φέτες
- 6 πράσινα κρεμμύδια, ψιλοκομμένο
- ¼ κούπα φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Dressing:
- 1 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
- 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 3 κ.σ. χυμός λεμονιού
- 3 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, ενώστε τα ραπανάκια, τα καρότα, τα κρεμμύδια και τον κόλιανδρο. Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τα υλικά για το dressing μέχρι να ενωθούν καλά. Περιχύστε το dressing πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε. Βάλτε την στο ψυγείο, καλυμμένη για τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!
Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/
Leave a comment