salad ·
Σαλάτα με κινόα, αγγούρι και φέτα
Υλικά
- 1 μεσαίο αγγούρι (σε φέτες 1,5 εκ.)
- 4 πράσα, ψιλοκομμένα
- 1 κούπα κινόα, μαγειρεμένη
- 60 γρ. τυρί φέτα
- 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι σαμπάνιας
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- 2 κούπες baby σπανάκι, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο μπολ, ενώστε το αγγούρι, το πράσο, την κινόα και τη φέτα.
Σε ένα βαζάκι με καπάκι, ενώστε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι. Περιχύστε πάνω από την κινόα και ανακατέψτε καλά. Αφήστε τα να δέσουν καλά πριν το σερβίρισμα.
Γαρνίρετε με το σπανάκι, πριν το σερβίρισμα.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment