Rainbow σαλάτα με Caesar dressing από ελληνικό γιαούρτι

Υλικά (4-6 μερίδες)

Για τη σαλάτα

  • 6-7 φύλλα kale
  • 1 μικρό κόκκινο παντζάρι
  • 1 μικρό κίτρινο παντζάρι
  • 1 καρότο
  • ¼ μικρό κόκκινο λάχανο
  • 4 κούπες ρεβύθια, βρασμένα, ξεπλυμμένα και στεγνωμένα

 

Για το dressing

 

Μέθοδος

Αφαιρέστε τις εσωτερικές ίνες από το kale και στρίψτε τα φύλλα οριζοντίως κομμένα σαν σε κορδέλα. Απλώστε τα στο πιάτο. Ξεφλουδίστε τα παντζάρια και το καρότο και τρίψτε με ένα ειδικό μηχάνημα τα παντζάρια, το καρότο και το λάχανο τοποθετώντας τα το ένα δίπλα στο άλλο στο πιάτο. Γαρνίρετε ελαφρώς με αλάτι και πιπέρι.

Για να κάνετε το dressing ενώστε όλα τα υλικά σε ένα γρήγορο blender και ανακατέψτε τα απαλά.

Ανακατέψτε τη σαλάτα πριν το σερβίρισμα και περιχύστε το dressing από πάνω.

Συνταγή: https://www.scalingbackblog.com/

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post