Rainbow ψιλοκομμένη σαλάτα με βασιλικό και μοτσαρέλα
Υλικά
- ¼ κούπας λευκό ξύδι βαλσάμικου
- ¼ κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
- 2 μεγάλα καρότα, σε κομμάτια
- 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά κέρατο, σε κομμάτια
- 2 κούπες kale, ψιλοκομμένο
- 1 ¼ κούπας κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο
- 1 κούπα ντοματίνια, κομμένα
- 1 κούπα μοτσαρέλα
- ½ κούπας φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 2 κρεμμύδια, σε φέτες
Εκτέλεση
Ενώστε το ξύδι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τα καρότα, την πιπεριά, το kale, το λάχανο, τα ντοματίνια, την μοτσαρέλα, τον βασιλικό και τα κρεμμύδια. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment