arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Σαλάτα με ροδάκινο, αγγούρι και πέστο από κολοκυθόσπορο


Ο κόλιανδρος και ο κολοκυθόσπορος αντικαθιστούν παραδοσιακά υλικά για πέστο σε αυτήν την εύκολη συνταγή για σαλάτα.
Σαλάτα με ροδάκινο, αγγούρι και πέστο από κολοκυθόσπορο

Σαλάτες

Σαλάτα με ροδάκινο, αγγούρι και πέστο από κολοκυθόσπορο


Σαλάτα με ροδάκινο, αγγούρι και πέστο από κολοκυθόσπορο

Επιπλέον, είναι η εποχή της γιατί τα καλύτερα ροδάκινα είναι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Υλικά

  • 1/3 κούπας ανάλατους κολοκυθόσπορους
  • ½ κούπας φρέσκα φύλλα κόλιανδρου
  • ½ κούπας φρέσκα φύλλα μαϊντανού
  • 2 κ.σ. χυμός από lime
  • 1 κ.σ. πιπεριά jalapeño, ψιλοκομμένη
  • 1 μεσαία σκελίδα σκόρδου, κομμένη σε κομμάτια
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 ½ αγγούρια, σε λεπτές φέτες
  • 3 φρέσκα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες
  • 4 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 2 κ.σ. ξύδι λευκού κρασιού

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε τους κολοκυθόσπορους σε ένα μπλέντερ. Χτυπήστε καλά, περίπου 10 φορές. Προσθέστε κόλιανδρο, μαϊντανό, χυμό lime, jalapeño, σκόρδο και αλάτι και ξαναχτυπήστε μέχρι να πολτοποιηθούν για περίπου 20 φορές. Καθώς το μπλέντερ κινείται, προσθέστε και το ελαιόλαδο.

Ενώστε απαλά το αγγούρι, τα ροδάκινα και τα κρεμμύδια σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το μείγμα από το πέστο και το ξύδι.

Σερβίρετε και απολαύστε!

Πηγή: http://www.eatingwell.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.