Μεσογειακή σαλάτα με αγγούρι

Το αγγούρι, ο φρέσκος άνηθος, τα ραπανάκια και το dressing εσπεριδοειδών συνδυάζονται για μια μοναδική γεύση.

Υλικά

  • 2 αγγούρια, σε λεπτές φέτες
  • 1 – 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες
  • 4 – 6 ραπανάκια, σε λεπτές φέτες
  • Περίπου 10 γρ. φρέσκος άνηθος, ψιλοκομμένος

 

Για το dressing

 

Εκτέλεση

Τοποθετείστε τα αγγούρια σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε τις φέτες από κρεμμύδια, τα ραπανάκια και τον φρέσκο άνηθο.

Σε ένα μικρό μπολ (ή σε ένα βάζο) ενώστε τα υλικά από το dressing (έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο, ξύδι λευκού κρασιού, χυμό λεμονιού, ρίγανη, ανθό αλατιού και μαύρο πιπέρι). Ενώστε (ή κλείστε και ανακατέψτε αν χρησιμοποιήσετε βάζο) μέχρι να ενωθούν καλά.

Περιχύστε το dressing πάνω από τη σαλάτα. Ανακατέψτε ξανά για να ενωθούν και βεβαιωθείτε ότι η σαλάτα έχει καλυφθεί πλήρως με το dressing.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.themediterraneandish.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post