arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Μαριναρισμένη ελληνική σαλάτα


Γεμίστε το τραπέζι σας με ελληνικές γεύσεις με αυτή τη σαλάτα με ελιές, φέτα και ντομάτες.
Μαριναρισμένη ελληνική σαλάτα

Σαλάτες

Μαριναρισμένη ελληνική σαλάτα


Μαριναρισμένη ελληνική σαλάτα

Μπορείτε να τη σερβίρετε ελαφρώς ζεστή μαζί με τραγανό ψωμί ή πίτα.

Υλικά

Μέθοδος

Ζεστάνετε 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε ένα μεσαίο τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τον κόλιανδρο και τα ντοματίνια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Καλύψτε και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.

Με μια κουτάλα μεταφέρετε τα ντοματίνια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Προσθέστε τον χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι και το πορτοκάλι στο ταψί μαζί με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε τη σύσταση ενός dressing.

Σε ένα μπολ ενώστε το αγγούρι, το μαρούλι και τις ελιές μαζί με τη φέτα και τις ντομάτες. Περιχύστε το dressing με μια σπάτουλα πάνω από τη σαλάτα. Σερβίρετε μαζί με ψωμί ή πίτα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.