Μαριναρισμένη ελληνική σαλάτα

Μπορείτε να τη σερβίρετε ελαφρώς ζεστή μαζί με τραγανό ψωμί ή πίτα.

Υλικά

Μέθοδος

Ζεστάνετε 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε ένα μεσαίο τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τον κόλιανδρο και τα ντοματίνια και μαγειρέψτε για 3 λεπτά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Καλύψτε και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.

Με μια κουτάλα μεταφέρετε τα ντοματίνια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Προσθέστε τον χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι και το πορτοκάλι στο ταψί μαζί με 3 κ.σ. ελαιόλαδο και μέλι. Ανακατέψτε μέχρι να έχετε τη σύσταση ενός dressing.

Σε ένα μπολ ενώστε το αγγούρι, το μαρούλι και τις ελιές μαζί με τη φέτα και τις ντομάτες. Περιχύστε το dressing με μια σπάτουλα πάνω από τη σαλάτα. Σερβίρετε μαζί με ψωμί ή πίτα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.deliciousmagazine.co.uk/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post