Kale με dressing από ρόδι και τυρί ρικότα

Υλικά

  • 1 κρεμμύδι μικρούς μεγέθους, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. λευκό ξύδι
  • 2 κ.γ. χυμός ροδιού
  • Ανθός αλατιού και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 ματσάκι κόκκινο ή μοβ λαχανικό kale ή 2 ματσάκια πράσινο όπου αφαιρείτε τα κοτσάνια
  • ½ κούπα σπόρους ροδιού
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 56 γρ. αλατισμένη ξηρή ρικότα

 

 

Μέθοδος:

Αναμείξτε το κρεμμύδι, το ξύδι και το χυμό ροδιού σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το dressing με αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι και αφήστε το να καθίσει για 5 λεπτά.


Βουτήξτε το λαχανικό στο ντρέσινγκ και ρίξτε αλάτι και πιπέρι μαλακώνοντας τα λαχανικά με το dressing. Προσθέστε τους σπόρους ροδιού με λάδι και αναμείξτε μέχρι να γίνουν μείγμα. Σερβίρεται προσθέτοντας τυρί ρικότα.


Πηγή: https://www.bonappetit.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post