Σαλάτα με ψητή μελιτζάνα, ελιές και φέτα

Θα είναι ένα μοναδικό συνοδευτικό για τα αγαπημένα σας πιάτα.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το bbq σε μεσαία προς υψηλή φωτιά. Κόψτε τις μελιτζάνες οριζόντια και αλείψτε με ελαιόλαδο. Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι. Μαγειρέψτε για 3 – 4 λεπτά την κάθε πλευρά, μέχρι να γίνουν τρυφερές. Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ και αφήστε να κρυώσουν.

Προσθέστε ½ κούπας ελιές Καλαμών, 50 γρ. τυρί φέτα τριμμένο και 30 γρ. baby ρόκα.

Ενώστε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.γ. ξύδι και ½ κ.γ. μέλι. Περιχύστε το dressing πάνω από τη σαλάτα και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.taste.com.au/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post