Ελληνική σαλάτα με φασόλια σόγιας ενταμάμε
Μπορείτε να σερβίρετε τη σαλάτα με ψητή πίτα ολικής άλεσης με βιολογικό ελαιόλαδο και αποξηραμένη ρίγανη.
Υλικά
- ¼ κούπα ξύδι κόκκινου κρασιού
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
- 8 κούπες μαρούλι
- 3 κούπες ενταμάμε, που να το έχετε ξεπαγώσει
- 1 κούπα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
- ½ αγγούρι, σε φέτες
- ½ κούπας τυρί φέτα, τριμμένο
- ¼ κούπας ελιές Καλαμών, σε φέτες
- ¼ κούπα κόκκινο κρεμμύδι
Εκτέλεση
Ενώστε το ξύδι, το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το μαρούλι, το ενταμάμε, τα ντοματίνια, το αγγούρι, τη φέτα, τον βασιλικό, τις ελιές και το κρεμμύδι. Ανακατέψτε καλά.
Leave a comment