Ελληνική σαλάτα με σπαράγγια

Αυτή η γευστική εναλλακτική θα αποτελέσει μια αγαπημένη σαλάτα για όλη την οικογένεια.

Υλικά:

 

Μέθοδος:

Αφαιρέστε το εξωτερικό μέρος από το σκόρδο (μην το καθαρίσετε ή χωρίζετε τις σκελίδες). Κόψτε την κεφαλή του σκόρδου. Αλείψτε το με 1 κ.γ. ελαιόλαδο. Τυλίξτε το σκόρδο με μια ειδική μεμβράνη. Ψήστε στους 220 βαθμούς για 20 – 25 λεπτά ή μέχρι να είναι μαλακά.

Βάλτε το μαλακό σκόρδο σε ένα μικρό μπολ και κάντε το πουρέ. Ανακατέψτε με τα σπαράγγια, το κρεμμύδι, τις ελιές και τη σως. Ανακατέψτε καλά. Πασπαλίστε λίγη φέτα πριν το σερβίρετε.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post