Σαλάτα με γκρέιπφρουτ, σουσάμι και φιστίκια

Αν δεν έχετε δοκιμάσει σαλάτες με εσπεριδοειδή, τότε αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε.

Φιστίκια

Σαλάτα

  • 1 μεγάλο ροζ γκρέιπφρουτ
  • 3 – 4 κούπες ρόκα
  • ½ κούπας μάραθος, λεπτοκομμένος
  • 60 γρ. τυρί κατσικίσιο

Dressing

 

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς C. Σε ένα μπολ ενώστε φιστίκια, σπόρους σουσαμιού και μέλι μέχρι τα φιστίκια να έχουν καλυφθεί καλά. Στη συνέχεια απλώστε σε μια λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί. Ψήστε για 14 – 16 λεπτά μέχρι το σουσάμι να αρχίσει να ροδίζει. Αφαιρέστε και αφήστε στην άκρη. Αφήστε το να κρυώσει.

Καθώς ψήνονται τα φιστίκια, στύψτε το γκρέιπφρουτ και βάλτε το στο μπολ μαζί με την ρόκα, τον μάραθο και το τυρί. Μόλις τα φιστίκια είναι έτοιμα και ελαφρώς κρύα, προσθέστε τα μισά στη σαλάτα.

Ενώστε τα υλικά του dressing σε ένα μικρό μπολ, περιχύστε πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε. Σερβίρετε μαζί με τα έξτρα φιστίκια.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://naturallyella.com/


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post