Σαλάτα με ζέα, ντομάτα και αγγούρι
Υλικά
- 1 κούπα ζέα
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη
- ½ κ.γ. κύμινο
- ½ κ.γ. κόλιανδρο
- ½ κ.γ. ανθό αλατιού
- ½ κ.γ. πιπέρι
- ¼ κ.γ. θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
- ½ μικρό κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 450 γρ. ντοματίνια, κομμένα σε κομμάτια
- ½ κούπα μαϊντανό
Εκτέλεση
Μαγειρέψτε τη ζέα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Την ίδια ώρα, σε ένα μεγάλο μπολ, ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύδι από κόκκινο κρασί, το σκόρδο, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το αλάτι και το κόκκινο πιπέρι.
Προσθέστε το μικρό κόκκινο κρεμμύδι και ενώστε με τα ντοματίνια και το αγγούρι. Ενώστε μαζί με τη ζέα και τα φύλλα μαϊντανού.
Συνταγή: https://www.womansday.com/
Leave a comment