Σαλάτα αγγουριού με σουσάμι και τζίντζερ
Υλικά
- 2 κ.σ. ξύδι ρυζιού
- 4 κ.γ. σόγια σως
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ, ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. βιολογικό μέλι Ελάτου
- 2 αγγούρια
- 1 κ.γ. σπόρους σουσαμιού, ψητούς
- Πράσινα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση:
Για το dressing ενώστε τα πέντε πρώτα υλικά. Αφαιρέστε τις άκρες και κόψτε το αγγούρι οριζόντια σε μικρές λωρίδες.
Για να σερβίρετε ενώστε τα αγγούρια με τους σπόρους σουσαμιού και το dressing. Γαρνίρετε με πράσινα κρεμμύδια.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment