arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Σαλάτες

Τραγανή σαλάτα με παντζάρια και μοτσαρέλα


Αυτή η σαλάτα είναι υπέροχα τραγανή και light! 
Τραγανή σαλάτα με παντζάρια και μοτσαρέλα

Σαλάτες

Τραγανή σαλάτα με παντζάρια και μοτσαρέλα


Τραγανή σαλάτα με παντζάρια και μοτσαρέλα

Υλικά:

  • 680 γρ. μεσαία παντζάρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε στρογγυλές φέτες
  • 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 αγγούρι, ψιλοκομμένο
  • 10 ραπανάκια, λεπτοκομμένα
  • 6 κούπες ρόκα
  • 3 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 226 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
  • Ανθό αλατιού και πιπέρι

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνος τους 232 βαθμούς.

Σε ένα μεσαίο μπολ ενώνετε τα παντζάρια με 2 κουταλιές της σούπας λάδι και ¼ κ.γ. αλάτι. Τοποθετείστε τα σε μια στρώση πάνω σε δύο φύλλα ψησίματος. Ψήστε για 20 – 25 λεπτά ή μέχρι να έχουν ένα καφέ – χρυσαφένιο χρώμα και να είναι τραγανά. Αφήστε τα να κρυώσουν.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ενώστε τα παντζάρια με το αγγούρι, τα ραπανάκια, τη ρόκα, το ξύδι και το υπόλοιπο 1 κ.σ. ελαιόλαδο καθώς και ½ κ.γ. αλάτι και πιπέρι. Χωρίστε τη σαλάτα σε πιάτα και γαρνίρετε με μοτσαρέλα.

Συνταγή: https://www.goodhousekeeping.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.