Caprese σαλάτα με αβοκάντο
Υλικά
- 2 κούπες φρέσκια ρόκα
- 1 – 3 ντομάτες, σε φέτες
- ½ αβοκάντο, χωρίς κουκούτσι σε φέτες
- 3 φέτες τυρί μοτσαρέλα, σε φέτες
- Φρέσκα φύλλα βασιλικού
- 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- 1 ½ κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 γενναιόδωρη δόση βιολογικό μέλι Ελάτου
- Ανθός αλατιού και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ενώστε τη ρόκα, τις ντομάτες, τις φέτες αβοκάντο και την μοτσαρέλα σε ένα μπολ σερβιρίσματος. Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού. Σε ένα μικρό μπολ ενώστε το ελαιόλαδο μαζί με το ξύδι βαλσάμικο και το μέλι, Γαρνίρετε με αλάτι και πιπέρι και ρίξτε πάνω από τη σαλάτα.
Ανακατέψτε και σερβίρετε.
Καλή απόλαυση!
Leave a comment