Caprese αγγουροσαλάτα
Οι φέτες αγγουριού ενώνονται με την ντομάτα, τη μοτσαρέλα και τον βασιλικό και δημιουργούν ένα δροσερό πιάτο.
Υλικά
- 3 μεσαίες ντομάτες, κομμένες σε φέτες
- 250 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες
- 1 μεγάλο αγγούρι, σε λεπτές φέτες
- Έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
- Ξύδι βαλσάμικο
- Άνθος αλατιού
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 6 έως 8 μεγάλα φρέσκα φύλλα βασιλικού
Οδηγίες
Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας διάσπαρτες σε μια πιατέλα. Στη συνέχεια, προσθέστε τη μοτσαρέλα και τα αγγούρια πάνω από τις ντομάτες. Περιχύνετε με ελαιόλαδο και ξύδι και πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι.
Τέλος, σπάστε τα φύλλα βασιλικού σε μικρά κομμάτια και ρίξτε τα από πάνω. Σερβίρετε και απολαύστε!
Leave a comment