Διαφορετική Ελληνική σαλάτα με φασόλια edamame
Σερβίρεται με ψημένο ψωμί ολικής άλεσης με ελαιόλαδο και ξηρή ρίγανη
Συστατικά
- ¼ φλιτζάνι ξύδι κόκκινου κρασιού
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- ¼ κ.γ. ανθό αλατιού
- ¼ κ.γ. πιπέρι
- 8 φλιτζάνια ψιλοκομμένο μαρούλι
- 3 φλιτζάνια κατεψυγμένα φασόλια από edamame, αποψυγμένα
- 1 φλιτζάνι ντοματίνια
- ½ αγγούρι, κομμένο σε φέτες
- ½ φλιτζάνι φρυγανισμένο τυρί φέτα
- ¼ φλιτζάνι φρέσκος βασιλικός, ψιλοκομμένος
- ¼ φλιτζάνι ελιές Καλαμών σε φέτες
- ¼ φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο
Μέθοδος:
Ανακατέψτε το ξίδι, το λάδι, το αλάτι και πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το μαρούλι, το edamame, τις ντομάτες, το αγγούρι, τη φέτα, τον βασιλικό, τις ελιές και το κρεμμύδι. Ενώστε τη σαλάτα με το dressing και απολαύστε!
Leave a comment