arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ψητά «φιλέτα» καρπουζιού


Πάρτε τα κοφτερά μαχαίρια και ετοιμάστε τα φιλέτα καρπουζιού.
Ψητά «φιλέτα» καρπουζιού

Vegetarian

Ψητά «φιλέτα» καρπουζιού


Ψητά «φιλέτα» καρπουζιού

Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να απολαύσετε τις φέτες καρπουζιού.

Υλικά (4 μερίδες)

Σαλάτα με ρόκα και βότανα

  • 3 κούπες baby ρόκα
  • ¼ κούπας φύλλα βασιλικού
  • ¼ κούπας φύλλα μαϊντανού
  • ¼ κούπας φύλλα δυόσμου
  • 1/3 κούπας έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • Χυμός από 1 λεμόνι
  • Ανθός αλατιού
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 3 κ.σ. κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το γκριλ σε υψηλή φωτιά. Βουρτσίστε και τις δύο πλευρές του καρπουζιού με ελαιόλαδο.

Σε ένα μικρό μπολ ενώστε τη σκόνη σκόρδου, το μαύρο πιπέρι, τη σκόνη τσίλι, το κύμινο και τον κόλιανδρο. Γαρνίρετε κάθε φέτα καρπουζιού με το μείγμα.

Ψήστε κάθε φέτα καρπουζιού μέχρι να ροδίσει, γυρνώντας μια φορά. Θα χρειαστούν 3 λεπτά για την κάθε πλευρά. Μεταφέρετε σε μια πιατέλα και γαρνίρετε με αλάτι.

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την ρόκα, τον βασιλικό, τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Σε ένα μεσαίο μπολ ενώστε το ελαιόλαδο και τον χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώστε. Ανακατέψτε με το dressing και το τυρί.

Για το σερβίρισμα: τοποθετείστε 2 φέτες καρπουζιού σε κάθε πιάτο και γαρνίρετε με τη σαλάτα.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.purewow.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.