arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Γεμιστά μανιτάρια Portobello


Ένα μείγμα από ντομάτες, σπανάκι, φέτα, ελιές και φρέσκια ρίγανη δίνει στα μανιτάρια portobellos ένα Μεσογειακό άρωμα!
Γεμιστά μανιτάρια Portobello

Vegetarian

Γεμιστά μανιτάρια Portobello


Γεμιστά μανιτάρια Portobello

Υλικά:

  • 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • ½ κ.γ. πιπέρι
  • ¼ ανθός αλατιού
  • 4 μανιτάρια Portobello καθαρισμένα χωρίς τις ρίζες
  • 1 κούπα ψιλοκομμένο σπανάκι
  • ½ κούπα ψιλοκομμένα ντοματίνια
  • 1/3 κούπα τριμμένη φέτα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Παίρνετε ένα μικρό μπολ και συνδυάζετε μέσα 2 κουταλιές λάδι, σκόρδο, ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι και αλάτι. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα σιλικόνης, αλοίψτε τα μανιτάρια με το μείγμα λαδιού. Τοποθετήστε τα σε ένα μεγάλο φύλλο ψησίματος και ψήστε μέχρι τα μανιτάρια να είναι μαλακά, περίπου για 8 έως 10 λεπτά.

Την ίδια ώρα, ενώστε το σπανάκι, τις ντομάτες, τη φέτα, τις ελιές, τη ρίγανη και το υπόλοιπο 1 κουταλάκι λάδι σε ένα μέτριο μπολ. Μόλις μαυρίσουν τα μανιτάρια, αφαιρέστε τα από το φούρνο και γεμίστε τα με το μείγμα  από σπανάκι. Ψήστε μέχρι να μαλακώσουν οι ντομάτες, για περίπου 10 λεπτά.

Συνταγή: http://www.eatingwell.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.