arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Μακαρονοσαλάτα με μοτσαρέλα, κάπαρη και ντομάτα


Απογείωσε το πιάτο μακαρονιών σου προσθέτοντας γλυκά κομμένα ντοματίνια και μοτσαρέλα για ένα ελαφρύ vegetarian δείπνο.
Μακαρονοσαλάτα με μοτσαρέλα, κάπαρη και ντομάτα

Vegetarian

Μακαρονοσαλάτα με μοτσαρέλα, κάπαρη και ντομάτα


Μακαρονοσαλάτα με μοτσαρέλα, κάπαρη και ντομάτα

Υλικά:

  • 150 γρ. μακαρόνια (όποιο είδος προτιμάτε, αλλά να είναι μικρό σε μέγεθος)
  • Γλυκά ντοματίνια
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
  • 1 κ.σ. κάπαρη
  • 150 γρ. μοτσαρέλα
  • Μια χούφτα βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
  • Ανθός αλατιού

Μέθοδος:

Μαγειρέψτε τα μακαρόνια σας ακολουθώντας τη συνταγή της συσκευασίας σας. Καθώς τα μακαρόνια σας βράζουν, ενώστε μαζί τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το ξύδι, την κάπαρη και τον ανθό αλατιού σε ένα μπολ.

Στη συνέχεια, στραγγίστε τα μακαρόνια και ξεπλύνετέ τα κάτω από κρύο νερό και στραγγίστε ξανά. Προσθέστε το μείγμα με την ντομάτα και ανακατέψτε καλά.

Αφήστε το για περίπου 5 λεπτά ενώ συνεχίζετε να ανακατεύετε τακτικά.

Προσθέστε την μοτσαρέλα και τα βότανα και ανακατέψτε ξανά! Τα μακαρόνια είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.olivemagazine.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.