arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Μεσογειακές ψητές πιπεριές με ελιές και κατσικίσιο τυρί


Γεμίστε γλυκές τραγανές πιπεριές με ντοματίνια και σκόρδο.
Μεσογειακές ψητές πιπεριές με ελιές και κατσικίσιο τυρί

Vegetarian

Μεσογειακές ψητές πιπεριές με ελιές και κατσικίσιο τυρί


Μεσογειακές ψητές πιπεριές με ελιές και κατσικίσιο τυρί

Στη συνέχεια ψήστε τις και γαρνίρετε με κρεμώδη κατσικίσιο τυρί και απολαύστε ένα vegetarian μεσημεριανό γεύμα χαμηλών θερμίδων.

Μερίδες: 2.

Συστατικά

  • 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη στην μέση και με χωρίς σπόρους
  • 12 ντοματίνια κομμένα στην μέση
  • 1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε φέτες
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 8 ελιές καλαμών κομμένες στην μέση, χωρίς κουκούτσι
  • 100 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • μια χούφτα βασιλικό για το σερβίρισμα
  • σαλάτα για το σερβίρισμα
  • ψωμί για το σερβίρισμα

 

Μέθοδος:

Ζεσταίνετε το φούρνο στους 190 C. Βάλτε τις πιπεριές σε ένα δίσκο ψησίματος. Ενώστε μαζί τις ντομάτες, το σκόρδο και το ελαιόλαδο, και στη συνέχεια γεμίστε τις πιπεριές.

Ψήστε για 30-40 λεπτά ή έως ότου οι πιπεριές να είναι πραγματικά μαλακές. Πασπαλίστε με το τυρί, τις ελιές και το βασιλικό. Μπορείτε να το σερβίρετε με σαλάτα και ψωμί!

Καλή απόλαυση!!

Πηγή: https://www.olivemagazine.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.