arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Ομελέτα ελληνικής σαλάτας!


Η αγαπημένη σας ελληνική σαλάτα τώρα και σε ομελέτα.
Ομελέτα ελληνικής σαλάτας!

Vegetarian

Ομελέτα ελληνικής σαλάτας!


Ομελέτα ελληνικής σαλάτας!

Απολαύστε από το υπέροχο γευστικό γεύμα ως πρωινό ή μεσημεριανό!

Υλικά (για 4 – 6 μερίδες):

  • 10 αυγά
  • Μια χούφτα φύλα μαϊντανού κομμένα
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 3 ντομάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
  • Μια μεγάλη χούφτα μαύρες ελιές καλαμών (κομμένες είναι πιο εύκολο να καταναλωθούν)
  • 100 γρ. τυρί φέτα τριμμένο

Μέθοδος:

Ανάψτε τη φωτιά στο grill σε υψηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε τα αυτά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τον μαϊντανό, το πιπέρι και λίγο ανθό αλατιού.

Στη συνέχεια, παίρνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και τηγανίζεται τα κομμάτια κρεμμυδιού σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 4 λεπτά ως που να αποκτήσουν καφέ χρώμα στις γωνίες. Μετά, βάζετε μέσα τις ντομάτες και τις ελιές και μαγειρεύετε για 1-2 λεπτά μέχρι οι ντομάτες να μαλακώσουν.

Χαμηλώστε τη θερμοκρασία σε μεσαία και ρίξτε τα αυγά. Μαγειρέψτε τα αυγά στο τηγάνι, ανακατεύοντάς τα. Μόλις τα αυγά είναι μισομαγειρεμένα, αλλά υγρά σε κάποια σημεία (περίπου στα δύο λεπτά), ρίξτε μέσα την φέτα και το ελαιόλαδο. Πάρτε την ομελέτα και βάλτε την μέσα στο ταψί στο grill για 5-6 λεπτά ή μέχρι να πάρει ένα πιο χρυσό χρώμα. Κόψτε σε φέτες και σερβίρετε από το ταψί!

Συνταγή: https://www.bbcgoodfood.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.