arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegetarian

Σπαράγγια caprise με σως βαλσάμικου


Τα σπαράγγια είναι μια θρεπτική και γευστική επιλογή.
Σπαράγγια caprise με σως βαλσάμικου

Vegetarian

Σπαράγγια caprise με σως βαλσάμικου


Σπαράγγια caprise με σως βαλσάμικου

Σε αυτό το πιάτο, συνδυάζονται υπέροχα με το τυρί αλλά και με το dressing βαλσάμικου και σας χαρίζουν μια υπέροχη γεύση!

Υλικά:

Μέθοδος:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Παίρνετε ένα μεγάλο ταψί και πάνω βάζετε ένα χαρτί ψησίματος. Τοποθετείτε τα σπαράγγια και τα πασπαλίζετε με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και πιπέρι. Σπρώξτε τα στην μια άκρη του χαρτιού και από πάνω βάλτε τυρί μοτσαρέλα.

Στην άλλη άκρη του χαρτιού, ανακατέψτε τα ντοματίνια με το ελαιόλαδο και προσθέστε λίγο ανθό αλατιού και πιπέρι. Ψήστε μέχρι τα σπαράγγια να είναι μαλακά και το τυρί να έχει λιώσει, δηλαδή για περίπου 20 λεπτά.

Παράλληλα, ετοιμάστε το dressing από βαλσάμικο. Σε μια μικρή κατσαρόλα, ενώστε το βαλσάμικο ξύδι και το μέλι. Σιγοβράστε μέχρι η ποσότητα να μειωθεί κατά το ήμισυ, ενώ ανακατεύετε περιστασιακά. Αυτό θα πάρει περίπου 15 λεπτά. Μετά, αφήστε το στην άκρη να κρυώσει.

Μεταφέρετε τα σπαράγγια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Βάλτε από πάνω τα ψητά ντοματίνια και μετά γαρνίρετε με το dressing από βαλσάμικο και τον βασιλικό.

Καλή όρεξη!

Συνταγή: https://www.delish.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.