arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Vegan πιάτα

Πράσινα φασόλια με αμύγδαλα


Αυτή η κλασική πράσινη συνταγή για φασόλια με αμύγδαλα είναι ένα γευστικό και υγιεινό συνοδευτικό πιάτο.
Πράσινα φασόλια με αμύγδαλα

Vegan πιάτα

Πράσινα φασόλια με αμύγδαλα


Πράσινα φασόλια με αμύγδαλα

Υλικά

  • 340 γρ. πράσινα φασόλια
  • 2 κ.σ. vegan βούτυρο
  • ½ κούπα αμύγδαλα, καθαρισμένα
  • Χυμός από 1 – 2 λεμόνια
  • Πρέζα ανθό αλατιού

Εκτέλεση

Πράσινα φασόλια: προσθέστε 1 – 2 κούπες νερό και μια γενναιόδωρη δόση αλατιού σε μια βαθιά κατσαρόλα. Προσθέστε πράσινα φασόλια και βράστε. Στη συνέχεια, χαμηλώστε σε μεσαία θερμοκρασία, μαγειρέψτε, χωρίς καπάκι. Συνεχίστε μέχρι τα φασόλια να έχουν ένα λαμπερό πράσινο χρώμα, για 4 – 5 λεπτά. Μεταφέρετε τα πράσινα φασόλια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος. Καλύψτε ώστε να διατηρηθούν ζεστά.

Αμύγδαλά: χρησιμοποιώντας την ίδια κατσαρόλα λιώστε το βούτυρο. Προσθέστε τα αμύγδαλα μέχρι ροδίσουν. Καθώς μαγειρεύετε, συνεχίστε να ανακατεύετε τακτικά. Θα χρειαστείτε περίπου 5 – 6 λεπτά.

Ένωση: Με ένα κουτάλι ρίξτε τα αμύγδαλα πάνω από τα φασόλια. Προσθέστε λίγο αλάτι και λεμόνι. Εναλλακτικά, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.

Μερίδες: 4 – 6

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://simple-veganista.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.