Γιορτάζοντας παρέα με την "Evita"

Έτσι πρέπει να ζούμε τις γιορτές μας! Με αγκαλιές, φίλους - παλιούς και νέους- και χαρά!

Κι έτσι γιόρτασα κι εγώ την Κυριακή το βράδυ την ονομαστική μου γιορτή -Κωνσταντίνα γαρ- παρέα με όλο το υπερταλαντούχο καστ της "Εβίτα", με το που έκλεισε η αυλαία της παράστασης! 

Και δε θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη γιορτή. Με ένα γεμάτο θέατρο, στο κλείσιμο μιας ακόμη εβδομάδας και περιτριγυρισμένη από όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους! 

Αυτό που ζούμε στην ¨Εβίτα¨ είναι μαγικό και ήθελα πολύ να αφιερώσω ένα προϊόν στην παράσταση. Δεν είχα όμως καταλήξει όσο προετοίμαζα το eshop τι ακριβώς θα ήταν αυτό. Σε μια μουσική πρόβα λοιπόν με τον μαέστρο μας, τον Αλέξη Πρίφτη, του μιλούσα με ενθουσιασμό για αυτό που ετοίμαζα και για το πόσο δημιουργική αισθανόμουν που έψαχνα σε όλη την χώρα για τις κατάλληλες πρώτες ύλες των προϊόντων. Του είπα ότι σκεφτόμουν να φτιάξω ένα limited edition κωδικό για την παράσταση και όταν έφτασε η συζήτηση στα κρασιά μου έριξε την ιδέα: Να πούμε το ροζέ κρασί "Evita, la casa rosada", που σημαίνει "το ροζ σπίτι" και είναι το όνομα του κτιρίου από το οποίο έβγαζε τους λόγους της η Evita στο Buenos Aires. 

Δεν χρειάστηκε και πολύ ώρα για να το αποφασίσω και να το βάλω μπρος!

Και να που λίγο καιρό έφτασε στα χέρια μας και στα ποτήρια μας, αφού την Κυριακή δε θα μπορούσε να λείπει από τον εορταστικό μπουφέ που στήσαμε με την άλλη εορτάζουσα της παράστασης, την Έλενα!

Είναι υπέροχο να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές με φίλους και είναι ακόμα ωραιότερο να τις συνδέεις με γεύσεις και μυρωδιές που έχεις διαλέξει με μεράκι και αγάπη, όπως έγινε και με αυτό το κρασί που έρχεται από την αρχαία Ολυμπία και φυσικά είναι βιολογικής καλλιέργειας. Το αφιερώνω στον Αλέξη λοιπόν και εύχομαι να το απολαύσετε κι εσείς, όσο το χαρήκαμε κι εμείς.

Evita, la casa Rosada λοιπόν, με τις πιο θερμές ευχές μου σε όλους τους εορτάζοντες Κωνσταντίνους, Κωνσταντίνες και Ελένες!


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post