Και να που ήρθε η ώρα να μας γνωρίσετε από κοντά

Το πρώτο μας pop up store είναι γεγονός και ξεκίνησε τη λειτουργία του τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στο ισόγειο του Golden Hall!

 

 

Εκεί λοιπόν μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε όλα τα προϊόντα της σειράς "B by Nadia Boule " και φυσικά με τις αγορές σας να ενισχύσετε το έργο του μη κερδοσκοπικού σωματείου "ΔΕΣΜΟΣ", καθώς μέρος των εσόδων πηγαίνει στις δράσεις του. 

 

Αλεξία Κατσαούνη (πρόεδρος Δεσμού), Εκάβη Βαλλερά (διευθύντρια Δεσμού)

 

Όπως και να'χει, το συναίσθημα του να παρουσιάζεις κάτι δικό σου στον κόσμο, μου φαίνεται πάντα καινούργιο, όσες φορές και αν το έχω κάνει!

 

Θανάσης Πάτρας, Αγγελική Αγγελίδου, Βλάσσης Χολέβας

Είτε σε παραστάσεις, είτε συναυλίες, είτε στην τηλεόραση, πάντα αυτή η πρώτη επαφή με το κοινό αυτού που προετοιμάζεις με κόπο και αγωνία σου προκαλεί πεταλούδες στο στομάχι!

Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης

 Έτσι έγινε και στην παρουσίαση της σειράς μας την Πέμπτη 6 Ιουλίου. Αυτή τη σειρά που δημιουργήσαμε με μεράκι και πολύ όρεξη για να προωθήσουμε τα υπέροχα βιολογικά προϊόντα του τόπου μας.

Γρηγόρης Γκουντάρας, Ναταλί Κακκαβά

Το ταξίδι αυτό έχει πολύ εξερεύνηση, γνωριμία με τους παραγωγούς, δοκιμές προϊόντων (αυτό είναι πάντα το καλύτερο κομμάτι) δημιουργία νέων συνταγών και πολύ προετοιμασία μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει στο ράφι του. 

Άρης Καβατζίκης

Αλλά να που έφτασε! Και πολλοί φίλοι και γνωστοί ήταν εκεί για να τα δουν από κοντά και να ενισχύσουν και αυτοί με τη σειρά τους το φιλανθρωπικό μας έργο!

Λένα Δροσάκη, Άρης Πλασκασοβίτης

Τα τραπέζια λοιπόν στήθηκαν, το παγωμένο κρασί έρεε άφθονο και τα προϊόντα μας δοκιμάστηκαν από όλους ! 

 Στέλιος Καφαντάρης, Βλάσσης Χολέβας

Την Πέμπτη μάλιστα είχαμε και την άφιξη δύο ολοκαίνουργιων προϊόντων! Των αρωματικών μαξιλαριών βιολογικής λεβάντας, που είναι και ο πρώτος μη βρώσιμος κωδικός μας και της βιολογικής μαρμελάδας πορτοκάλι-goji berries με σιρόπι αγαύης και αστεροειδή γλυκάνισο.

Και φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα, η μαρμελάδα μας πάει για best seller!

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για το "ΔΕΣΜΟ", χάρτινα σουπλά με 4 διαφορετικά σχέδια, σε πακέτο 50 τεμαχίων που κοστίζουν μόλις 10 ευρώ και συνολικά τα έσοδα από τις πωλήσεις τους διατίθενται στην ενίσχυση του έργου του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του: www.desmos.org

Δημήτρης Μαλισσόβας

Πάντα πίστευα ότι οι καλύτερες κουβέντες και οι καλύτερες παρέες γίνονται γύρω από ένα τραπέζι και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά! 

Κωνσταντίνα Κλαψινού, Δημήτρης Λιακόπουλος

Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και σε όλους εσάς που με τις αγορές σας αυτές τις μέρες από το pop up store μας, ενισχύετε το φιλανθρωπικό μας έργο. Στέλιο Καφαντάρη σε ευχαριστώ ιδιαίτερα για την υπέροχη οργάνωση!

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Δημήτρης Γαλάνης

Η διατροφολόγος μας Κατερίνα Βλάχου

Ευγενία Σαμαρά, Χρήστος Χατζηιωάννου


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post