Φασόλια με κάρυ και γιαούρτι καρύδας

Φασόλια με κάρυ και γιαούρτι καρύδας

Ακόμα κι αν δεν αγαπάτε τα φασόλια, πιστέψτε με, με αυτή τη συνταγή που βρήκα στον Gabriel Nikolaidis θα αλλάξετε γνώμη.


Tην προσάρμοσα στα υλικά που έχω πάντα στο σπίτι και το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά πεντανόστιμο.


Χρησιμοποίησα:

  • 300 γρ. βρασμένα φασόλια (έχω πάντα έτοιμα στην κατάψυξη)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • Λίγο έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 2 καρότα, κομμένα σε φέτες
  • 1 κ.τ.σ κάρυ
  • Ανθό αλατιού
  • Πιπέρι
  • ¾ κεσεδάκι γιαούρτι καρύδας
  • Ανάλατα κάσιους, ψιλοκομμένα
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Λίγο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση:

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζω το κρεμμύδι και τα καρότα και προσθέτω τα μπαχαρικά. Προσθέτω τα φασόλια και ανακατεύω καλά για 3 λεπτά.

Τραβάω από τη φωτιά και προσθέτω το γιαούρτι καρύδας, το χυμό λεμονιού, το ψιλοκομμένο κάσιους και τον μαϊντανό. Προσθέτω τον ανθό αλατιού στο γαρνίρισμα.

Ανακατεύω και κλέινω με ένα καπάκι για 3 λεπτά το φαγητό. Έτοιμο για σερβίρισμα!

 

nadia


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published