arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Nadia’s Recipes

Καστανό ρύζι με τζίντζερ, ντοματίνια και αβοκάντο


Αυτό το μπολ ρυζιού είναι ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο.
Καστανό ρύζι με τζίντζερ, ντοματίνια και αβοκάντο

Nadia’s Recipes

Καστανό ρύζι με τζίντζερ, ντοματίνια και αβοκάντο


Καστανό ρύζι με τζίντζερ, ντοματίνια και αβοκάντο

Στη συνταγή συνοδεύεται κυρίως από σπόρους, αρωματικά αλλά και αβοκάντο! Φυσικά ο καθένας μπορεί να αντικαταστήσει κάποια από τα συνοδευτικά με τα δικά του αγαπημένα προϊόντα. Ένα υπέροχο vegan πιάτο!

Υλικά

 brown

Μέθοδος

Βάζετε το ρύζι μαζί με μια κούπα (250 ml ) νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και το βράζετε. Μόλις αρχίσει να βράζει, σφίξτε το καπάκι, χαμηλώστε την θερμοκρασία πολύ και αφήστε το για 25 λεπτά. Στη συνέχεια, κλείστε το μάτι αφήνοντας το καπάκι πάνω και αφήστε το για άλλα 5 λεπτά. Σε αυτό το στάδιο το ρύζι θα είναι βρασμένο και θα έχει απορροφήσει το νερό.

Όσο βράζετε το ρύζι, χρησιμοποιείστε ένα ειδικό κόφτη για να κόψετε το τζίντζερ σε πολύ λεπτές λωρίδες.

Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, βάλτε το σε ένα μπολ ανακατέματος. Προσθέστε το λαδόξιδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατέψτε με ένα πιρούνι. Στη συνέχεια, βάλτε μέσα το τζίντζερ, τους σπόρους και τα ντοματίνια. 

Τέλος, χωρίστε σε δύο μικρά μπολ (μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας coconut bowls) και βάλτε από πάνω το avocado. 

Καλή απόλαυση!

 

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.