Μακαρόνια με γαρίδες, κολοκυθάκι και κρεμώδη σάλτσα ντομάτας

Ο συνδυασμός της σάλτσας ντομάτας και της κρέμας τυριού είναι υπέροχος και δίνει μια κρεμώδη υφή και γεύση.

Υλικά:

  • 400γρ μακαρούνες με μαύρο σκόρδο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κολοκυθάκι, ψιλοκομμένο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
  • 2 κ.σ ούζο (προαιρετικά)
  • 500γρ. χυμό ντομάτας
  • 1 κούπα νερό
  • 16 γαρίδες ωμές αποφλοιωμένες
  • 80γρ τυρί κρέμα
  • Ανθός αλατιού και πιπέρι
  • Μπούκοβο γλυκό

Μέθοδος:

Ετοιμάζουμε τις μακαρούνες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι (ή κατσαρόλα) προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το κολοκύθι και σωτάρουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά.

Σβήνουμε με το ούζο και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, το νερό, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και κλείνουμε με καπάκι για να σιγοβράσει η σάλτσα.

Μετά από 20 λεπτά προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε το τυρί κρέμα, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να πάρει μια βράση.

Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε τις μακαρούνες και ανακατεύουμε να αναμειχθούν καλά. Σερβίρουμε με λίγο μπούκοβο στο αγαπημένο μας coconut bowl . Καλή απόλαυση!

Συνταγή: healthytasteland


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post