Hot espresso porridge

Υλικά:

  • 1/2 κούπα γάλα αμυγδάλου
  • 1/2 κούπα νερό
  • 1/2 κούπα βρόμη
  • 1 δόση espresso
  • 1 λιωμένη μπανάνα

Toppings:

 

Μέθοδος:

Παίρνετε ένα κατσαρολάκι και μαγειρεύετε τα υλικά σας για 3 με 4 λεπτά, μέχρι να γίνει χυλός. Στη συνέχεια, ρίχνετε το μείγμα σας στο αγαπημένο σας coconut bowl και γαρνίρετε με μαύρη σοκολάτα, καρύδια πεκάν και αποξηραμένα μούρα.

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: healthynutritiouslife


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post