
Αναβαθμίστε θρεπτικά το πιάτο με τα κατάλληλα υλικά και βοηθήστε τον οργανισμό σας να έχει καλύτερο έλεγχο του σακχάρου.
Υλικά:
Για το ροζ νιόκι:
- 2-3 πατάτες βρασμένες
- 1 βολβό παντζάρι βρασμένο
- Ανθός αλατιού
- 1 κούπα ρεβυθάλευρ (ή αλεύρι τις προτίμησής σας)
- 1 κούπα άμυλο ταπιόκας (ή αλεύρι)
Για το μπολ
- Ροζ νιόκι
- Αβοκάντο
- Ρεβύθια
- Σπαράγγια
Μέθοδος:
Για το ροζ νιόκι:
Βράζετε τις πατάτες και το παντζάρι. Στη συνέχεια, τα πολτοποιείτε στο blender. Μετά, παίρνετε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε το μείγμα μαζί με τα αλεύρια και ζυμώνετε. Αν χρειαστεί, προσθέτετε παραπάνω αλεύρι.
Χωρίζετε τη ζύμη σε τέσσερα μέρη. Ρολλάρετε κάθε ένα από αυτά ώστε να σχηματίσετε λωρίδες. Μετά κόβετε σε πάχος 1 cm.
Μπορείτε να τα αφήσετε όπως είναι ή να τα κάνετε μπαλάκια και στη συνέχεια να τους δώσετε ένα σχήμα με το πιρούνι. Τα βράζετε για 5-10 λεπτά, μέχρι να ανέβουν στην επιφάνεια της κατσαρόλας. Τα σερβίρετε όπως τα ζυμαρικά.
Για το μπολ:
Από το προηγούμενο βράδυ βάζετε τα ρεβύθια σε νερό, μέχρι να φουσκώσουν (περίπου 8 ώρες). Τα σουρώνετε και τα βράζετε για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν. Τα σουρώνετε ξανά και τα αφήνετε στην άκρη.
Μετά, σε ένα coconut bowl βάζετε το νιόκι, το αβοκάντο, τα ρεβύθια και τα σπαράγγια.
Συνταγή: Threpsisnutrition
0 σχόλια