Λευκό ψάρι με λεμόνι και πιπέρι

Λευκό ψάρι με λεμόνι και πιπέρι

Υλικά

 

Μέθοδος

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 210 βαθμούς. Τοποθετείστε το ψάρι σε ένα ταψί. Ενώστε το ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού και τον χυμό μαζί. Πασπαλίστε επίσης με ανθό αλατιού με βότανα, πάπρικα και πιπέρι.

Ψήστε, χωρίς να το καλύψετε, για 10 – 12 λεπτά ή μέχρι το ψάρι να μπορεί να ξεφλουδιστεί εύκολα με ένα πιρούνι.

Πασπαλίστε πάνω μαϊντανό και απολαύστε!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published