arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Φιλέτα λευκού ψαριού με μπαχαρικά και βότανα


Αυτή η υγιεινή και εύκολη συνταγή θα αποτελέσει ένα υπέροχο δείπνο.
Φιλέτα λευκού ψαριού με μπαχαρικά και βότανα

Ψάρι

Φιλέτα λευκού ψαριού με μπαχαρικά και βότανα


Φιλέτα λευκού ψαριού με μπαχαρικά και βότανα

Η ποιότητα της είναι εστιατορίου και η γεύση της στηρίζεται στα αρώματα που συνδυάζονται καταπληκτικά.

Υλικά

  • 2 φιλέτα λευκού ψαριού
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. αποξηραμένος άνηθος
  • ¼ κ.γ. πάπρικα
  • ¼ κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
  • 1/8 κ.γ. σκόνη κρεμμυδιού
  • 1/8 κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1/8 κ.γ. πιπέρι
  • Λίγη σκόνη σκόρδου

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Τοποθετείστε το ψάρι σε μια λαδωμένη λαδόκολλα πάνω σε ένα ταψί. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο. Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε τα υπόλοιπα υλικά και περιχύστε τα πάνω από τα φιλέτα.

Ψήστε, με καλυμμένα τα φιλέτα, για 10 λεπτά. Ξεσκεπάστε. Ψήστε κι άλλο μέχρι το ψάρι να μπορεί να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, για 5 – 8 λεπτά.

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/

 

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.