Φιλέτο σολομού με λεμόνι και σκόρδο

Φιλέτο σολομού με λεμόνι και σκόρδο

Υλικά

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 176 βαθμούς C. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρετε το σκόρδο μαζί με λίγο νερό.

Τοποθετείστε τα φιλέτα σολομού σε ένα ταψί. Ενώστε τον χυμό λεμονιού, τον μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και περιχύστε πάνω από τον σολομό. Γαρνίρετε με το μείγμα σκόρδου.

Ψήστε, χωρίς να καλύψετε τον σολομό για 25 – 30 λεπτά ή μέχρι ο σολομός να τρυπιέται εύκολα με ένα πιρούνι.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published