arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Σολομός με επικάλυψη φιστικιών


Αυτός ο απλός σολομός είναι τραγανός χάρη στα φιστίκια, το τριμμένο ψωμί και την παρμεζάνα.
Σολομός με επικάλυψη φιστικιών

Ψάρι

Σολομός με επικάλυψη φιστικιών


Σολομός με επικάλυψη φιστικιών

Προσθέστε λαχανικά και ρύζι στον ατμό και… είστε έτοιμοι για δείπνο.

Υλικά

  • 1/3 κούπας φιστίκια, ψιλοκομμένα
  • ¼ κούπας τριμμένο ψωμί
  • ¼ κούπας τυρί περμεζάνα, τριμμένο
  • 1 φιλέτο σολομού
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού
  • ¼ κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C. Σε ένα ρηχό μπολ, ενώστε τα φιστίκια με το ψωμί και το τυρί.

Απλώστε σε ένα ταψί αλουμινόχαρτο. Αλείψτε το με λάδι και τοποθετείστε τον σολομό με το δέρμα προς τα κάτω. Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια, γαρνίρετε με το μείγμα φιστικιών, πιέζοντας το να κολλήσει πάνω στον σολομό. Ψήστε, χωρίς να το καλύψετε, μέχρι το ψάρι να αρχίσει να τρυπιέται εύκολα με ένα πιρούνι, για 15 – 20 λεπτά.

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.