arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Σολομός με πορτοκάλι και ρόδι


Αυτό το χρωματιστό ψάρι θα είναι μια εντυπωσιακή προσθήκη στο τραπέζι σας καθώς είναι και γευστικό και όμορφο.
Σολομός με πορτοκάλι και ρόδι

Ψάρι

Σολομός με πορτοκάλι και ρόδι


Σολομός με πορτοκάλι και ρόδι

Και το καλύτερο; Είναι πολύ εύκολο να το φτιάξετε!

Υλικά

  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  • 1 φιλέτο σολομού με το δέρμα (περίπου 900 γρ.)
  • ½ κ.γ. ανθός αλατιού
  • 1 μεσαίο πορτοκάλι, σε φέτες
  • 1 κούπα σπόροι ροδιού
  • 2 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς. Τοποθετείστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί. Από πάνω βάλτε τις φέτες κρεμμυδιού σε μια στρώση. Προσθέστε τον σολομό πάνω από το κρεμμύδι και πασπαλίστε λίγο αλάτι. Τοποθετείστε από πάνω τα πορτοκάλια και γαρνίρετε με σπόρους ροδιού. Στη συνέχεια, περιχύστε λίγο λάδι και βάλτε μια δεύτερη λαδόκολλα από πάνω. Ενώστε τις άκρες από τις δύο λαδόκολλες ως που να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο.

Ψήστε ως που το ψάρι να μπορεί να τρυπηθεί εύκολα με ένα πιρούνι, για 25 – 30 λεπτά. Να είστε προσεκτικοί με την θερμότητα όταν ανοίξετε το «πακέτο». Αφαιρέστε το από εκεί και μεταφέρετέ το σε μια πιατέλα. Γαρνίρετε με λίγο άνηθο και σερβίρετε!

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.tasteofhome.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.

Καλάθι Αγορών