arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Φιλέτο σολομού με δενδρολίβανο


Μια πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για σολομό!
Φιλέτο σολομού με δενδρολίβανο

Ψάρι

Φιλέτο σολομού με δενδρολίβανο


Φιλέτο σολομού με δενδρολίβανο

Ένα γευστικό και light πιάτο που θα αγαπήσετε.

Υλικά

  • 4 φιλέτα σολομού
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.σ. φρέσκα τριμμένα κρεμμύδια
  • 2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού, ψιλοκομμένα (+ επιπλέον για γαρνίρισμα)
  • 2 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • Χυμός από ½ λεμόνι
  • Ανθός αλατιού
  • Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

Μέθοδος:

Ζεστάνετε το φούρνο και βάλτε ένα ταψί με ένα φύλο ψησίματος πάνω.

Σε ένα μικρό μπολ, ενώστε μαζί την μουστάρδα, το σκόρδο, το κρεμμύδι, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και τον χυμό λεμονιού και πασπαλίστε αλάτι και πιπέρι. Αλείψτε το μείγμα πάνω στα φιλέτα σολομού και ψήστε για 7 με 8 λεπτά.

Γαρνίρετε με περισσότερο θυμάρι και φέτες λεμονιού και σερβίρετε!

Καλή απόλαυση!

Συνταγή: https://www.delish.com

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.