Κοκκινόψαρο με παρμεζάνα, λεμόνι και πιπέρι

Κοκκινόψαρο με παρμεζάνα, λεμόνι και πιπέρι

Μια από τις πιο ωραίες και υγιεινές συνταγές για κοκκινόψαρο.

Υλικά

 

Εκτέλεση

Σε ένα ρηχό μπολ, ενώστε τη φρυγανιά, το τυρί, το μείγμα πιπεριού και λεμονιού και το αλάτι. Προσθέστε τα φιλέτα. Αλείψτε τα και από τις δύο πλευρές.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι, μαγειρέψτε με λίγο λάδι σε δόσεις μέχρι το ψάρι να μπορεί να τρυπιέται εύκολα με ένα πιρούνι, για 4 – 5 λεπτά την κάθε πλευρά.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.tasteofhome.com/


Leave a Comment

Pleae note, comments must be approved before they are published