arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Ψητό φιλέτο λευκού ψαριού (γλώσσας) με σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο


Εύκολα φιλέτα λευκού ψαριού γαρνιρισμένα με γευστική σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο.
Ψητό φιλέτο λευκού ψαριού (γλώσσας) με σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο

Ψάρι

Ψητό φιλέτο λευκού ψαριού (γλώσσας) με σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο


Ψητό φιλέτο λευκού ψαριού (γλώσσας) με σάλτσα ντομάτας και αβοκάντο

Υλικά

 

Για τη σάλτσα ντομάτας με αβοκάντο

  • Λίγα ντοματίνια, κομμένα στην μέση
  • 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι και ψιλοκομμένο
  • 1/2 κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες
  • 2 ματσάκια βασιλικού, μόνο τα φύλλα, καθαρισμένα
  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 1 ½ κ.γ. ξύδι βαλσάμικο
  • Ανθό αλατιού και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο σε υψηλή φωτιά. Πασπαλίστε τα ψάρια με ελαιόλαδο, ανθό αλατιού και μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια, προσθέστε τις στο grill. Μαγειρέψτε 5 λεπτά την κάθε πλευρά του ψαριού μέχρι να ροδίσει και να τρυπιέται με ένα πιρούνι εύκολα.

Καθώς μαγειρεύετε τα ψάρια, ψιλοκόψτε τα ντοματίνια, τα αβοκάντο, το κρεμμύδι και τον βασιλικό σε ένα μεσαίο μπολ. Πασπαλίστε με ελαιόλαδο και βαλσάμικο και ανακατέψτε. Γαρνίρετε με ανθό αλατιού και πιπέρι.

Από πάνω προσθέτετε την σάλτσα από αβοκάντο και ντομάτα και σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή:  https://www.foodiecrush.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.