arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Συνταγή για υπέροχο ψητό φιλέτο μπακαλιάρου


Αυτό το φιλέτο μπακαλιάρου είναι γεμάτο γεύση από το σπιτικό μείγμα μπαχαρικών για θαλασσινά.
Συνταγή για υπέροχο ψητό φιλέτο μπακαλιάρου

Ψάρι

Συνταγή για υπέροχο ψητό φιλέτο μπακαλιάρου


Συνταγή για υπέροχο ψητό φιλέτο μπακαλιάρου

Ο μπακαλιάρος θα γίνει το νέο αγαπημένο σας ψάρι.

Υλικά

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το γκριλ σε μεσαία προς υψηλή φωτιά (190 – 230 βαθμούς C).

Φέρτε τον μπακαλιάρο σε θερμοκρασία δωματίου αφήνοντάς τον για 15 λεπτά.

Στεγνώστε το φιλέτο μπακαλιάρου με χαρτί κουζίνας. Αλείψτε το με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Καλύψτε με το μείγμα μπαχαρικών όλες τις πλευρές.

Ψήστε τον μπακαλιάρο για 4 λεπτά μέχρι να αρχίσει να φαίνονται τα σημάδια της σχάρας. Γυρίστε και ψήστε για άλλα 2 – 4 λεπτά μέχρι η εσωτερική θερμοκρασία να είναι περίπου 55 βαθμοί. Μπορείτε να δείτε αν το ψάρι είναι μαγειρεμένο χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι και βλέποντας αν τρυπιέται το δέρμα του. Αφήστε το να ξεκουραστεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σερβίρετε.

Καλή απόλαυση!

Πηγή: https://www.acouplecooks.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.