arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Ψάρι

Σκορδάτες γαρίδες και σπαράγγια πάνω σε μακαρόνια από κολοκυθάκι


Αυτό το γρήγορο και εύκολο πιάτο με γαρίδες και φρέσκα σπαράγγια σερβίρεται πάνω σε μακαρόνια από κολοκυθάκια.
Σκορδάτες γαρίδες και σπαράγγια πάνω σε μακαρόνια από κολοκυθάκι

Ψάρι

Σκορδάτες γαρίδες και σπαράγγια πάνω σε μακαρόνια από κολοκυθάκι


Σκορδάτες γαρίδες και σπαράγγια πάνω σε μακαρόνια από κολοκυθάκι

Χωρίς γλουτένη και γαλακτοκομικά, είναι γεμάτο με θρεπτικά συστατικά και έτοιμο να γίνει ένα αγαπημένο υγιεινό γεύμα.

Υλικά

  • 1 κ.σ. έξτρα παρθένο βιολογικό ελαιόλαδο
  • 450 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 5 σκελίδες σκόρδου, πολτοποιημένες
  • ½ κ.γ. ανθό αλατιού
  • ¼ - 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι, τριμμένο
  • ¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι, τριμμένο
  • 450 γρ. γαρίδες, ξεφλουδισμένες και καθαρισμένες
  • 2 κ.σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 2 μεσαία κολοκυθάκια, σε μορφή μακαρονιών
  • Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος για γαρνίρισμα

 

Εκτέλεση

Ζεστάνετε νερό σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μεσαία φωτιά. Προσθέστε τα σπαράγγια, το σκόρδο, το αλάτι, το κόκκινο και το μαύρο πιπέρι. Μαγειρέψτε για 2 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε για περίπου 4 λεπτά ανακατεύοντας καλά. Προσθέστε χυμό λεμονιού. Μόλις οι γαρίδες είναι έτοιμες, μεταφέρετε το περιεχόμενο σε μια πιατέλα και αφήστε το στην άκρη.

Προσθέστε τα μακαρόνια από κολοκυθάκι στο ίδιο τηγάνι και σοτάρετε για 1 -2 λεπτά. Προσθέστε τις γαρίδες και τα σπαράγγια και ανακατέψτε καλά. Αφαιρέστε από τη φωτιά και γαρνίρετε με φρέσκο μαϊντανό και ελαιόλαδο.

Σερβίρετε και απολαύστε!

Πηγή: https://www.eatingbirdfood.com/

0 σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τα σχόλια θα πρέπει πρώτα να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν.